Vestens krig i Afghanistan var umoralsk efter nedkæmpelsen af Al-Qaeda, og det er glædeligt, at Taliban nu smider de sidste vesterlændinge ud af landet

Det var godt og retfærdigt, at Vesten nedkæmpede Al-Qaeda efter terrorangrebet på World Trade Center i New York d. 11. september 2001, men at gå i krig mod Taliban for at gøre Afghanistan til et liberalt demokrati var forkert – ikke bare fordi krigen, som vi alle ved nu, hvor Taliban har tilbageerobret magten i Afghanistan efter næsten 20 års vestlig besættelse, ikke kunne vindes, men grundlæggende fordi den nuværende venstreradikale vestlige samfundsform med masseindvandring, had til etnisk homogenitet, tilbedelse af homoseksualitet og perversitet og generelle opløsning af alle traditionelle normer er ond og umoralsk, og at krige for at indføre denne samfundsform i andre lande følgelig også er umoralske. Det er næppe et synspunkt, du vil støde på mange andre steder i Danmark, men det er ikke desto mindre det eneste moralske synspunkt i denne sammenhæng. Betragter man sig selv som konservativ, nationalkonservativ, reaktionær eller bare højreorienteret, så kan der ikke være ret meget at diskutere. En del islamkritikere vil, med deres sygelige behov for at kritisere muslimer for ikke at være liberale, helt sikkert stejle over, at jeg foretrækker Taliban ved magten i Afghanistan frem for Vesten, men det viser netop, at disse islamkritikere hverken er konservative eller højreorienterede, men tværtimod progressive og liberale.

Efter terrorangrebet på World Trade Center (som i øvrigt kun kunne ske, fordi Vestens elite insisterer på at lukke fremmede mennesker ind i vores lande) var det naturligvis retfærdigt af USA at finde og dræbe de terrorister, som stod bag angrebet, der tog livet af tusindvis af uskyldige mennesker. Talibans Afghanistan nægtede at udlevere Osama bin Laden og andre Al-Qaeda-folk, og USA var derfor nødt til at bombe eller indsætte specialstyrker. Krigen i Afghanistan udviklede sig dog til et liberalt state-building-projekt, og det er denne udvikling, som var forkert. Det var forkert af USA, og det var forkert, at Danmark deltog i det. Der skulle aldrig have været en eneste dansk soldat i Afghanistan. Desværre gik det anderledes. 44 danskere døde som konsekvens af Afghanistan-krigen, og knap 11.000 danske soldater blev i alt udsendt gennem årene (nogle af disse blev udsendt flere gange). 214 danskere blev såret. Den danske stat har brugt milliader af kroner på krigen. For hvad? Hvad døde danske soldater på den anden side af kloden for? De døde, fordi vores lands liberale, ondskabsfulde elite udsendte dem for at gøre Afghanistan lige så frigjort og ulækkert som Danmark (hvis du er i tvivl om, hvorvidt det nuværende Danmark er ulækkert, så se dette billede af Øresundsbroen, der lyser op i regnbuefarver for at hylde sodomi, fra forleden, og så er dén sag vist afgjort eftertrykkeligt). Vores elite ønskede at indføre homoseksualitet, fri sex, abort, porno, ateisme, moderne kvindefrigørelse og en masse andre liberale sager i Afghanistan. At danske soldater skulle dø for dét er mere tragisk, end jeg kan beskrive med ord. Nok er Taliban muslimer, og nok mener og gør de mange ting, som er forkerte, men deres modstand mod Vestens egalitære nihilisme kan aldrig være forkert fra et kristent eller europæisk konservativt perspektiv.

Derfor er det godt, at Vestens tilstedeværelse i Afghanistan nu er forbi.

+ posts

Martin Christensen er redaktør for Atterdag.